wartos

  • Introduction, prevention and control of Pseudomonas aeruginosa Introduction:

    P. aeruginosa is called Pseudomonas aeruginosa. It is widely distributed in nature and is one of the most common bacteria found in the soil. All kinds of water, air, normal human skin, respiratory tract and intestines have their own existence. A common pathogenic bacteria in the city of bacteria,...
    Maca deui
  • Patén Anyar semi-otomatis pepet mesin niupan (Patén No. 201720832440.2)

    Ieu botol pepet Sistim mesin niupan semi-otomatis anyar lengkep. Unit pakakas ngawengku: tekanan tinggi hawa compressor - pipa tekanan tinggi - tank gas tekanan tinggi - tekanan tinggi ultra filter - tekanan tinggi dryer refrigeration gas - Élmu sarta Grup -...
    Maca deui
  • Palastik pedaran cap

    Cap botol palastik téh plastik dikombinasikeun keur molding komprési, Tonjolan molding, suntik molding, niup molding jeung busa molding low, sarta utamana ngandung kombinasi substrat assembly paeh, a assembly paeh sarta Kartu kombinasi paeh. A kapang kerung of a Rongga variable, a punch ha ...
    Maca deui
  • Bubuka sababaraha métode sterilization keur midang botol plastik

    Sababaraha jinis métode sterilization keur midang botol plastik anu diwanohkeun dina pamakéan botol plastik. Sifat unsanitary hygienic botol plastik geus bahan perhatian pikeun urang, hususna keur midang botol. Kusabab aya hal najis dina cap botol lamun nginum, eta bisa jadi di bawa kana ...
    Maca deui