China BG-10 non spill cap ,bottle cap ,mrch cap manufacturers and suppliers | Boguan Plastic

BG-10 non spill cap ,bottle cap ,mrch cap

Pondok Description:

Paking Métode dipak dina kantong plastik nu nempatkeun kana cartons, kalayan kira 500 lembar per karton. Ukuran karton: 47cm * 38cm * 36.5cm 'peti kaki ngeunaan 430 buleud jeung 40' 20 suku peti kubus tinggi ngeunaan 1.030 buleud


  • Description: cap non-ngabahekeun
  • Grup anggota panutup: 2
  • Deameter: 55mm
  • Packing lumaku: 1 galon - 5 galon
  • Ukuran beuheung: baku
  • Paké: squeeze
  • Bahan baku: LDPE + HDPE + EPE
  • Sealing ku: segel ganda
  • Beurat: 10g

jéntré produk

Tags produk

paking Métode

Dipak dina kantong plastik nu nempatkeun kana cartons, kalayan kira 500 lembar per karton.

Ukuran karton: 47cm * 38cm * 36.5cm

20 'peti kaki ngeunaan 430 buleud jeung 40' kaki peti kubus tinggi ngeunaan 1.030 buleud


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami