China BG-07 non spill cap ,bottle cap ,mrch cap manufacturers and suppliers | Boguan Plastic

BG-07 non spill cap ,bottle cap ,mrch cap

Pondok Description:

Paking Métode dipak dina kantong plastik nu nempatkeun kana cartons, kalayan kira 500 lembar per karton. Ukuran karton: 47cm * 38cm * 36.5cm 'peti kaki ngeunaan 430 buleud jeung 40' 20 suku peti kubus tinggi ngeunaan 1.030 buleud dipak dina kantong plastik jeung ditempatkeun dina kantong kertas, kira 500 lembar per kantong. Ukuran kantong kertas: 65cm * 45cm * 10cm wadahna 20-suku, ngeunaan 780 tas, kotak kubik 40-suku luhur, ngeunaan 1800 tas


  • Description: cap non-ngabahekeun
  • Grup anggota panutup: 2
  • Deameter: 55mm
  • Packing lumaku: 1 galon - 5 galon
  • Ukuran beuheung: baku
  • Paké: squeeze
  • Bahan baku: : LDPE + HDPE + EPE
  • Sealing ku: segel ganda
  • Beurat: 10.7g

jéntré produk

Tags produk

paking Métode

Dipak dina kantong plastik nu nempatkeun kana cartons, kalayan kira 500 lembar per karton.

Ukuran karton: 47cm * 38cm * 36.5cm

20 'peti kaki ngeunaan 430 buleud jeung 40' kaki peti kubus tinggi ngeunaan 1.030 buleud

Dipak dina kantong plastik jeung ditempatkeun dina kantong kertas, kira 500 lembar per kantong.

Ukuran kantong kertas: 65cm * 45cm * 10cm

20-suku wadahna, ngeunaan 780 tas, kotak kubik 40-suku luhur, ngeunaan 1800 tas


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami