Tentang Kami

bahan packing palastik Boguan Co., Ltd.

Ningbo North Lunbo Putra bahan kemasan plastik Co., Ltd. Diadegkeun dina bulan Méi, dina aslina nu Beilun Guanbo kapang palastik pabrik (ngadegkeun Juni 1996) nyaeta yén restructured eta. parusahaan kuring specializes di produksi lima galon of minum cai cap pinter inuman cap, cocog jeung cap. Pikeun mastikeun kualitas sakabeh bahan baku dahareun kelas pe urang. Suntik molding parabot na precision molds anu sourced di domestik produsén badag tur profeddional pikeun mastikeun yén paling produk urang pinuh otomatis produksi non-kontak kami boga produk profésional pikeun syarat luhur. Sapuluh sarébu bersih tutuwuhan bungkusan papanggih customer pamenta parusahaan ku full-waktu tanaga kadali kualitas dina prosés ngayakeun inspeksi produk control.finished. jasa. Indentity. Corrective ogé ukuran preventif Tumbu misalna sadayana gaduh syarat ketat pisan tina ISO9001. Kontrol ngatur sarta metoda.

kabudayaan

  • Kualitas Kahiji, Integritas foremost jeung sustainable Development

    perusahaan Roh

    Kualitas Kahiji, Integritas foremost jeung sustainable Development
  • Getol, inovatif, jujur ​​jeung meunang-meunang

    Tujuan manajemén

    Getol, inovatif, jujur ​​jeung meunang-meunang
  • Néangan survival ku kualitas, néangan efisiensi ku manajemen, néangan ngembangkeun ku pasar, néangan kamajuan ku téhnologi.

    kawijakan kualitas

    Néangan survival ku kualitas, néangan efisiensi ku manajemen, néangan ngembangkeun ku pasar, néangan kamajuan ku téhnologi.

Produk panganyarna