Lajme

 • Introduction, prevention and control of Pseudomonas aeruginosa Introduction:

  P. aeruginosa is called Pseudomonas aeruginosa. It is widely distributed in nature and is one of the most common bacteria found in the soil. All kinds of water, air, normal human skin, respiratory tract and intestines have their own existence. A common pathogenic bacteria in the city of bacteria,...
  Lexo më shumë
 • New Patent gjysmë-automatike PET defekt makine (Patent nr 201.720.832.440,2)

  Kjo është një shishe PET sistem i plotë i ri gjysmë-automatike makinë defekt. Njësia Pajisjet përfshin: presion të lartë kompresor ajri - Tubacioni presion të lartë - tank të gazit presion të lartë - presion të lartë ultra filtër - tensioni i lartë tharëse ftohje me gaz - Grupi Ngrohje -...
  Lexo më shumë
 • Përshkrimi plastike cap

  Kapak shishe plastike është një plastike kombinuar për të derdhur compression, i derdhur nxjerrje, i derdhur injeksion, derdhur goditje dhe derdhur të ulët shkumë, dhe kryesisht përbëhet nga një kombinim i një substrate vdesin kuvendit, një asamble vdesin dhe një kartë vdesin kombinim. Një myk konkave e një zgavër të ndryshueshme, një ha grusht ...
  Lexo më shumë
 • Prezantimi i disa metodave të sterilizimit për kurorëzon shishe plastike

  Disa lloje të metodave të sterilizimit për kurorëzon shishe plastike janë futur në përdorimin e shisheve plastike. Natyra higjienike johigjienik e shisheve plastike është një shqetësim për ne, sidomos për kurorëzon shishe. Sepse ka gjëra të papastra në kapak shishe kur të pijshëm, mund të sjellë në ...
  Lexo më shumë