Rreth nesh

Boguan materiale paketimi plastike Co, Ltd

Ningbo North Lunbo Crown paketimit plastike materiale Co, Ltd. U themelua në maj, në origjinal fabrikë plastike myk Beilun Guanbo (themeluar në qershor 1996) është se ristrukturuar atë. Kompania ime e specializuar në prodhimin e pesë gallons e ujit të pijshëm zgjuar kapak pije kapak, kapak përputhen. Për të siguruar cilësinë e të gjitha materialeve tona ushqim klasën e PE të para. Injeksion pajisje derdhur dhe saktësi molds janë me burim në prodhues vendas madh dhe profeddional për të siguruar që shumica e produkteve tona plotësisht automatike të prodhimit jo-kontakt ne kemi produkte profesionale për kërkesat më të larta. Dhjetë mijë bimë të pastër paketimit për të përmbushur klientit të kërkuar kompaninë me një kohë të plotë të personelit të kontrollit të cilësisë në procesin e prokurimit inspektimit të produktit control.finished. shërbimeve. IDENTITETI. Korrigjuese si dhe masat parandaluese lidhje të tilla të gjitha kanë kërkesa shumë të rrepta e ISO9001. Kontrolli i menaxhuar dhe metodë.

kulturë

 • Cilësia e parë, Zhvillim Pikësëpari dhe i qëndrueshëm Integriteti

  Spirit Enterprise

  Cilësia e parë, Zhvillim Pikësëpari dhe i qëndrueshëm Integriteti
 • Të zellshëm, të reja, të ndershëm dhe të fitojë të fitojë

  Qëllimi i menaxhimit të

  Të zellshëm, të reja, të ndershëm dhe të fitojë të fitojë
 • Duke kërkuar mbijetesës nga cilësisë, duke kërkuar efikasitet nga menaxhmenti, duke kërkuar zhvillimin nga tregu, duke kërkuar progres nga teknologjia.

  Politika e kualitetit

  Duke kërkuar mbijetesës nga cilësisë, duke kërkuar efikasitet nga menaxhmenti, duke kërkuar zhvillimin nga tregu, duke kërkuar progres nga teknologjia.

Produktet e fundit