Вести

 • Introduction, prevention and control of Pseudomonas aeruginosa Introduction:

  P. aeruginosa is called Pseudomonas aeruginosa. It is widely distributed in nature and is one of the most common bacteria found in the soil. All kinds of water, air, normal human skin, respiratory tract and intestines have their own existence. A common pathogenic bacteria in the city of bacteria,...
  Прочитај повеќе
 • Нови патенти полуавтоматски ПЕТ дува машина (патент бр 201.720.832.440,2)

  Ова е комплетно нови полуавтоматски систем дува машина ПЕТ амбалажа. единицата на опрема вклучува: висок притисок на компресорот за воздух - висок притисок гасоводот - резервоар за гас висок притисок - висок притисок филтер ултра - висок притисок гас ладење фен - Греење група -...
  Прочитај повеќе
 • Пластични опис капа

  пластична капа на шишето е комбиниран пластика за компресија лиење, пресување во калапи, шприц, удар лиење и ниска пена во калапи, и главно се состои од комбинација на умре собранието супстрат, собранието умре и комбинација умре картичка. Конкавни мувла на променливата празнина, удар ха ...
  Прочитај повеќе
 • Воведување на неколку методи за стерилизација пластични капачиња за шишиња

  Неколку видови на методи за стерилизација пластични шише капи се воведени во употреба на пластични шишиња. Хигиенските нехигиенски природата на пластични шишиња е од интерес за нас, особено за шише капи. Бидејќи постојат нечисти работи на капачето од шише кога за пиење, може да се донесе во ...
  Прочитај повеќе