за нас

Boguan пластична амбалажа материјал копродукции, ООД

Ningbo Северна Lunbo круна пластични материјали за пакување копродукции, ООД. Е основана во мај, во оригиналната пластични садови фабрика на Beilun Guanbo (основана во јуни 1996 година) е дека тоа реконструира. Мојата компанија специјализирана за производство на пет литри вода за пиење капа паметна капа пијалоци, за појавување на капа. За да се обезбеди квалитет на сите наши храна одделение ЈП суровини. Шприц опрема и прецизност калапи се извори во домашните големи и profeddional производителот за да се обезбеди дека повеќето од нашите производи целосно автоматско производство на не-контакт имаме професионални производи за повисоки барања. Десет илјади чиста пакување фабрика да се исполнат клиент побарувачката на компанијата со полно работно време на персоналот за контрола на квалитетот инспекција control.finished производот процесот на јавни набавки. услуги. Идентитетот. Корективни и превентивни мерки како линкови сите имаат многу строги барања на ISO9001. Контрола и управување со метод.

култура

 • Квалитетот на прво место, интегритет Пред и одржлив развој

  претпријатие дух

  Квалитетот на прво место, интегритет Пред и одржлив развој
 • Вредни, иновативен, искрен и понудената

  Целта на управување

  Вредни, иновативен, искрен и понудената
 • Бараат опстанок со квалитет, бараат ефикасност од страна на раководството, бараат развој од страна на пазарот, бараат напредок од технологијата.

  политика за квалитет

  Бараат опстанок со квалитет, бараат ефикасност од страна на раководството, бараат развој од страна на пазарот, бараат напредок од технологијата.

Најнови производи