News

  • Introduction, prevention and control of Pseudomonas aeruginosa Introduction:

    P. aeruginosa is called Pseudomonas aeruginosa. It is widely distributed in nature and is one of the most common bacteria found in the soil. All kinds of water, air, normal human skin, respiratory tract and intestines have their own existence. A common pathogenic bacteria in the city of bacteria,...
    Waca liyane
  • Patent New semi-otomatis PET mesin ndamu (Patent No. 201720832440.2)

    Iki botol PET sistem mesin ndamu semi-otomatis anyar lengkap. Ing unit peralatan kalebu: dhuwur meksa online kompresor - pipo dhuwur meksa - tank gas tekanan dhuwur - dhuwur meksa Ultra Filter - dhuwur meksa dryer kulkasan gas - Heating Group -...
    Waca liyane
  • Plastik gambaran tutup

    Tutup botol plastik plastik gabungan kanggo ngecor komprèsi, extrusion ngecor, injeksi ngecor, jotosan ngecor lan umpluk ngecor kurang, lan utamané dumadi saka kombinasi landasan Déwan die, majelis die lan kertu kombinasi die. A jamur cekung saka growong global, doyo ha ...
    Waca liyane
  • Pambuka sawetara cara sterilization kanggo huruf botol plastik

    Saperangan jinis cara sterilization kanggo huruf botol plastik sing ngenalaken ing nggunakake gendul plastik. Umumé unsanitary hygienic saka gendul plastik punika badhan kanggo kita, utamané kanggo huruf botol. Amarga ana najis ing tutup botol nalika ngombé, iku bisa digawa menyang ...
    Waca liyane