China BG-07 non spill cap ,bottle cap ,mrch cap manufacturers and suppliers | Boguan Plastic

BG-07 non spill cap ,bottle cap ,mrch cap

Short Description:

Packing Cara dikempalken ing tas plastik kang sijine menyang cartons, karo bab 500 bêsik saben karton. Gedhéné karton: 47cm * 38cm * 36.5cm 'kontaner kaki watara 430 kothak lan 40' 20 kaki kontaner kotak dhuwur watara 1.030 kothak dikempalken ing tas plastik lan diselehake ing tas kertas, kira-kira 500 bêsik saben tas. tas ukuran kertas: 65cm * 45cm * 10cm wadhah 20-mlaku, bab 780 tas, kothak kubik 40-mlaku-dhuwur, bab 1800 tas


  • Description: tutup non-kuthah
  • Grup Cover: 2
  • Deameter: 55mm
  • Packing ditrapake: 1 galon - 5 galon
  • Ukuran Neck: standar
  • Gunakake: Remet
  • Bahan mentahan: : LDPE + HDPE + Epe
  • Sealing dening: segel pindho
  • Bobot: 10.7g

Detail produk

Tags Product

packing Cara

Dikempalken ing tas plastik kang sijine menyang cartons, karo bab 500 bêsik saben karton.

Gedhéné karton: 47cm * 38cm * 36.5cm

20 'kontaner kaki watara 430 kothak lan 40' kaki kontaner kotak dhuwur watara 1.030 kothak

Dikempalken ing tas plastik lan diselehake ing tas kertas, kira-kira 500 bêsik saben tas.

tas ukuran kertas: 65cm * 45cm * 10cm

20-mlaku wadhah, bab 780 tas, kothak kubik 40-mlaku-dhuwur, bab 1800 tas


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita