Babagan awake dhewe

materi packing plastik Boguan Co., Ltd.

Ningbo Utara Lunbo Crown bahan plastik packaging Co., Ltd. Didegaké ing Mei, ing asli Beilun Guanbo jamur plastik pabrik (diadegaké ing Juni 1996) iku restructured iku. perusahaan spesialisasi ing produksi limang galon ngombé banyu tutup pinter wedang tutup, cocog tutup. Kanggo mesthekake kualitas kabeh bahan mentahan pangan bahan PE kita. Injeksi ngecor peralatan lan tliti cetakan sing sumberipun domestik Produsèn gedhe lan profeddional kanggo mesthekake yen sing paling saka produk kita kanthi otomatis produksi non-kontak kita duwe produk profesional kanggo syarat sing luwih. Sepuluh ewu resik tanduran packaging kanggo ketemu customer tanpa perusahaan karo full-time personel kontrol kualitas ing proses pengadaan pengawasan produk control.finished. Layanan. Indentity. Mbenakake uga nyegah ngukur pranala kuwi kabeh duwe syarat ketat banget saka ISO9001. Control ngatur lan cara.

Budaya

  • Quality First, Integrity utomo lan lingkungan Development

    Enterprise Roh

    Quality First, Integrity utomo lan lingkungan Development
  • Sregep, inovatif, jujur ​​lan menang-menang

    Yahoo Management

    Sregep, inovatif, jujur ​​lan menang-menang
  • Seeking kaslametané dening kualitas, seeking efficiency dening Manajemen, Seeking pembangunan dening pasar, seeking proses dening teknologi.

    privasi Quality

    Seeking kaslametané dening kualitas, seeking efficiency dening Manajemen, Seeking pembangunan dening pasar, seeking proses dening teknologi.

Products Latest